Livrare si transport

SC CONED SRL , detalii cum comand, plata transport si livrare pentru produsele si echipamentele comandate

Cum comand:

Prin email : contact@coned.ro

Prin fax : 0372 003 872 

Pentru a efectua o comanda prin email sau fax, pregatiti-va lista de produse pentru cumparare si transmiteti-o la email-ul sau fax-ul afisat la sectiunea CONTACT  ( email : contact@coned.ro, nr. fax 0372 003 872 ) . Trebuie sa specificati in comanda datele cumparatorului ( denumire, cod fiscal, nr. Registrul Comertului, adresa, datele de contact, numele si prenumele persoanei de contact)  la care se va trimite coletul cu produse.

Persoana noastra de contact va raspunde email-ului sau fax-ului D-vs. si va transmite factura / factura proforma (scan prin email sau fax ) pentru efectuarea platii. Se vor cere confirmari privind selectarea produselor, astfel ne vom asigura ca nu vor aparea confuzii. Dupa efectuarea si confirmarea platii se vor trimite produsele dumneavoastra prin curier la adresa specificata in comanda.

Valoarea comenzii este compusa din pretul produsului si tariful de transport. Daca este specificat pentru un produs ca transportul este gratis, in acest caz pentru produsul se livreaza in orice localitate din Romania la adresa specificata in comanda, cu pretul afisat pentru produsul respectiv.

Preturile produselor afisate pe site sunt preturile finale platite de cumparator.

Plata :

Modalitati de plata : prin ramburs la primirea coletului la firma de curierat, sau la primirea facturi proforme/factura finala in conturile specificate in aceste documente, dupa efectuarea comenzii.

Termen de plata : dupa finalizarea si acceptarea si comenzii de catre clienti, termenul de plata  este de 10 zile. Dupa aceasta perioada de timp comanda se anuleaza. Pentru a relua o comanda clientii trebuie sa reia de la inceput procedura de comandare a produselor.

 

Transport :

Transport gratis : Daca este specificat la produs ca transportul este gratis, in acest caz pentru produsul se livreaza in orice localitate din Romania la adresa specificata in comanda, cu pretul afisat pentru produsul respectiv.

Plata tarifului de transport pentru produsele la care nu este specificat ,,transport gratis”este separata de comanda produselor si se stabileste în functie de greutatea coletului, locatia destinatarului, termenul agreat de livrare, firma de curierat, etc. Detaliile privind firma de curierat, plata tarifului de transport, termenul de livrare se vor stabili impreuna cu clientii si se vor comunica acestora odata finalizarea comenzilor.

Coletul contine : produsele comandate si factura in original.

Livrare produse si echipamente :

Prin Curier : Livrarea produselor se va efectua de catre firma de curierat la adresa si orele specificate la comanda produselor.

 

 

 

web design Abu Dhabi
creare magazin online
realizare site web
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
inchirieri apartamente Iasi
amsterdam escorts
inchiriere cabina foto bucuresti
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
infiintari firme Iasi
avocat Iasi
avocat Suceava
cazare in bran
beton amprentat