SC CONED SRL vanzare produse : Hipoclorit de sodiu cu concentratie de 14%, bidon 20 l / 25 kg si 30 l / 35 kg ; Clorura de var , 1 sac cu greutatea de 30 kg ; Piesa de schimb din otel cauciucat (garnitura) pentru Hidranti de incendiu exteriori. Transport gratuit.

Prezentare generala

S.C. CONED S.R.L. vanzare produse si proiecte pentru instalatii de alimentare cu apa si canalizare, Hipoclorit de sodiu cu concentratie de 14%, bidon 30 l / 35 kg, bidon 20 l / 25 kg ; Clorura de var, 1 sac cu greutatea de 30 kg ; Piese de schimb pentru Hie.

Vanzare produse si servicii de proiectare

S.C. CONED S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si de atunci pina in prezent defasuram activitati de  vanzari produse si proiectare in domeniul sistemelor si instalatiilor de alimentare cu apa si canalizare, scopul nostru este ca toti clientii nostri sa fie multumiti de calitatea serviciilor si a produselor noastre.

Vanzarea de produse si echipamente se realizeaza pentru sistemele si instalatiilor de alimentare cu apa, canalizare, alimentare cu apa la piscine, precum si pentru stingerea incendiilor.

Lista de vanzare produse cuprinde : Hipoclorit de sodiu cu concentratie de 14%,  bidon 20 l / 25 kg si 30 l / 35 kg ; Clorura de var ,  1 sac cu greutatea de 30 kg ; Piesa de schimb din otel cauciucat (garnitura) pentru Hidranti de incendiu exteriori.

Produsele noastre au transport gratuit in toate localitatile din Romania. 

Detalii pentru produsele si echipamentele noastre sunt prezentate la pagina ,, Vanzari produse

Comenzi se pot transmite prin email sau fax, datele de contact se gasesc in pagina ,, Contact “ 

Proiectele noastre se caracterizeaza prin realizarea la un inalt nivel calitativ, conform standardelor de proiectare si a legislatiei in vigoare, fiind compatibile cu cerintele Uniunii Europene .

Domeniile în care activăm sunt : sisteme si instalaţii de alimentare cu apă și canalizare, lucrări hidrotehnice, protecţia mediului înconjurător, gospodărirea apelor,  sisteme si instalatii pentru  stingerea incendiilor.

Pentru informatii detaliate va rugam sa accesati paginile prezentate alaturat si sa ne contactati.

Prin proiectele noastre promovam imbunatatirea calitatii vietii oamenilor si protectia mediului inconjurator in care traim .

Serviciile  de proiectare si produsele noastre va ofera beneficii, prin solutiile tehnico-economice optimizate .

SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline
creer site web Paris
web design Abu Dhabi
creare magazin online
realizare site web
promovare site
creare site web
Imobiliare Iasi
servicii contabilitate Iasi
traduceri autorizate Iasi
inchirieri apartamente Iasi
amsterdam escorts
inchiriere cabina foto bucuresti
creare magazin online
promovare Google Adwords
dezvoltare aplicatii web
promovare site web
Campanii de link building
Promovare Google
creare portal imobiliar
creare portal stiri
Butoaie din lemn
miere de albine
infiintari firme Iasi
avocat Iasi
spalatorie haine Bucuresti
beton amprentat