cumparaturi Total: 0,00 lei

You has 0 products in cart

Nu aveti produse in cosul de cumparaturi

Produs adaugat cu succes la cosul tau

Cantitate
Total

0 articole in cosul tau Ai un produs in cos.

Total produse
Total livrare  Livrare gratuita!
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

 LIVRARE SI RETURNARE

 Cum comand:

-        Prin email : contact@coned.ro

-        Prin fax : 0372 003 872 

-        Prin cosul de cumparaturi din site : www.coned.ro

Pentru a efectua o comanda prin email sau fax, pregatiti-va lista de produse pentru cumparare si transmiteti-o la email-ul sau fax-ul afisat la sectiunea CONTACT  ( email : contact@coned.ro, nr. fax 0372 003 872 ) . Trebuie sa specificati in comanda datele cumparatorului ( denumire, cod fiscal, nr. Registrul Comertului, adresa, datele de contact, numele si prenumele persoanei de contact)  la care se va trimite coletul cu produse.

Pentru a efectua o comanda prin intermediul site-ului ,, cosul de cumparaturi ”, va inregistrati cu datele pentru efectuarea facturii si a datelor de destinatie a produsului/produselor pentru trimiterea acestora

Persoana noastra de contact va raspunde email-ului sau fax-ului D-vs. si va transmite factura / factura proforma (scan prin email sau fax ) pentru efectuarea platii. Se vor cere confirmari privind selectarea produselor, astfel ne vom asigura ca nu vor aparea confuzii. Dupa efectuarea si confirmarea platii se vor trimite produsele dumneavoastra prin curier la adresa specificata in comanda.

Valoarea comenzii este compusa din pretul produsului si tariful de transport. Daca este specificat pentru un produs ca transportul este gratis, in acest caz pentru produsul se livreaza in orice localitate din Romania la adresa specificata in comanda, cu pretul afisat pentru produsul respectiv.

Preturile produselor afisate pe site sunt preturile finale platite de cumparator, inclusiv TVA.

Plata :

Modalitati de plata : 

-        prin ramburs la primirea coletului ;

-        la primirea facturi proforme/factura finala in conturile specificate, dupa efectuarea comenzii.

 Transport :

Transport gratis : Daca este specificat la produs ca transportul este gratis, in acest caz pentru produsul se livreaza in orice localitate din Romania la adresa specificata in comanda, cu pretul afisat pentru produsul respectiv.

Plata tarifului de transport pentru produsele la care nu este specificat ,,transport gratis"este separata de comanda produselor si se stabileste în functie de greutatea coletului, locatia destinatarului, termenul agreat de livrare, firma de curierat, etc. Detaliile privind firma de curierat, plata tarifului de transport, termenul de livrare se vor stabili impreuna cu clientii si se vor comunica acestora odata finalizarea comenzilor.

Coletul contine : produsele comandate si factura in original.

 Livrare produse si echipamente :

Prin Curier : Livrarea produselor se va efectua de catre firma de curierat la adresa si orele specificate la comanda produselor.

 Returnare

Returnarea produselor se realizeza conform legislatiei in vigoare.


Please wait...